VisioNi

Om oss

Vad gör vi?
Vi är ett familjeföretag, lokalt förankrat i Munka-Ljungby, Nordvästra Skåne, som består av Åsa och Anders Öman, samt en buss. Vi producerar och genomför resor med buss på beställning av grupper. För oss är personligt bemötande, engagemang och hög kvalité på bussresan viktigt.
Uppdragen varierar, från enbart busstransport till upplägg och guidning av endagsutflykter eller längre resor. Vi kan lägga upp turer efter önskemål eller komma med förslag på resor.

Några resor arrangerar vi utan att en grupp beställt dem: Ullared i mitten av mars och mitten av oktober är kärt återkommande. Likaså skidresa till Alperna vecka 8 och julmarknadsresa till Nordtyskand. I kalendern kan du se vad som är planerat framöver. Här finns också resor som från början är beställda av en förening eller annan grupp. Om det finns lediga platser och beställaren tycker det är bra, kan du komma med. Ring eller maila oss om du vill anmäla dej.

När du bokar en resa av oss vet du att det är vi, Åsa och Anders, som kör bussen och håller i eventuella arrangemang.
Vårt företagsnamn, VisioNi, bygger på en vision om att ha det bra. Det gäller oss som jobbar, men framför allt dej som är gäst!

Bussen: bekväm, säker och miljövänlig
Vi är glada över vår buss, en 13m lång SETRA med 50 platser. För oss är bussen både arbetsplats och vardagsrum. För bekvämligheten finns bl a ställbara nackstöd, små utlåningskuddar, eluttag vid sittplatserna, busstoalett, anläggning för ljud och bild, laddad kaffebryggare och välfylld kyl. Känn dej välkommen!

Med tanke på säkerheten finns en mängd system – från alkolås och trötthetsvarnare till automatisk inbromsning vid kollisionsrisk och sprinklers i motorrummet. Vi har även hjärtstartare, förbandslåda och brandsläckare inne i bussen.

Motorn har bäst möjliga miljöklassning, euro-6, och drar lite drygt 2 liter diesel per mil. Delat på 50 passagerare är det lätt att förstå att det är ett klimatsmart sätt att resa.
Bussen är godkänd för de miljözoner som finns, både i Sverige och Europa.
Så långt det är praktiskt möjligt använder vi miljövänliga rengöringsmedel och källsorterar sopor, både hemma och på resor.