VisioNi

Utflykt till Ullared!

Tisdag 15 oktober 2024

Gekås är mer än bara ett varuhus, det är Sveriges största utflyktsmål! Välkommen att fynda bland rengöringsmedel, väskor, mat, verktyg, kläder och presenter.

Vi startar från Lärkeröd (gården där vi bor) kl 9.40 och kommer till Munka Ljungby, Munkabygget (biblioteket) kl 10.00. Nästa stopp blir vid Lidl i Ängelholm kl 10.10 för att fler ska kunna kliva ombord. Vi stannar även i Halmstad kl 10.45.
Glada i hågen fortsätter vi och en stund innan vi är framme i Ullared stannar vi för att äta lunch i Vessigebro. Du kan välja fisk eller kött till varmrätt. Måltidsdryck, stor salladsbuffé, kaffe och något litet sött till kaffet ingår också.
Väl på bussen igen är det lagom med en liten tupplur på maten innan vi mätta och utvilade kommer fram till Gekås i Ullared. Vi önskar alla God Shopping!
Vid 18-tiden styr vi hemåt och beräknad hemkomst till Ängelholm är kl 19.30 och därefter övriga orter.
Vill du/ni med? Boka in dej (tel 070-2263257 eller mail info@visioni.se ) och sätt sedan in resans pris på VisioNis bg 5590-5079. Vi skickar inte ut någon bokningsbekräftelse på denna tur, men hör naturligtvis av oss om det blir ändringar.

Pris: 450 kr
I priset ingår:
Bussresa, reseledare, resmoms,
lunch inkl måltidsdryck och kaffe,
något litet att tugga på innan vi kör hem 🙂

Välkommen!
Åsa & Anders Öman
VisioNi

Skriv ut