VisioNi

Österrike – 7 dagars skidåkning!

17 – 25 februari 2023

Skidåkning i Österrike är en klassiker. Härliga dagar bland vänner, med fantastisk skidåkning och otroliga vyer över alperna, gör skidsemestern svårslagen. Vi ska bo i den mysiga byn Radstadt. Läget ger oss perfekta förutsättningar att utforska skidområden runt omkring, som Altenmarkt, Flachau, Planai/Schladming, Zauchensee, Wagrain.. här finns backar för alla :).
Vi ser fram emot att bo hos Alena & Erwin Quehenberger som är fjärde generationens ägare till gemytliga Gasthof Hotel Brüggler. Välkommen med!

Dag 1, fredag 17/2
På förmiddagen börjar vi resan och kör till färjan i Gedser. Överfarten till Rostock tar knappt två timmar så det finns tid att äta kvällsmat ombord i cafeterian, på restaurangen eller med egen matsäck. Under natten kör vi söderut och tar de pauser som behövs.

Dag 2, lördag 18/2
På morgonen är vi framme! Vi äter frukost och byter om innan det blir skidbuss till backen. Med tanke på kör- och vilotidsregler kan vi inte använda vår egen buss till backen denna dag, men skidbussen stannar strax utanför hotellet.
Det finns möjlighet att hyra utrustning.
Vid skiddagens slut får vi tillgång till våra rum på Gasthof Hotel Brüggler.
På kvällen serveras vi god mat och sedan somnar vi gott :).

Dag 3, söndag 19/2 till dag 7, torsdag 23/2
Härliga dagar fulla av skidåkning och naturupplevelser!
Efter frukost kör vi med vår buss till ett väl valt område och vid skiddagens slut åker vi tillbaka igen… På kvällarna äter vi tillsammans på hotellet. Sällan är maten så god som efter en dag i backen!

På hotellet finns bar, restaurang, hiss, rum för pjäxor med värme och skidförvaringsrum samt spaavdelning med fin utsikt och finsk bastu, infraröd bastu, ångbad, relax och en kall badtunna i friska luften :). Rummen har värdeskåp, fön, gratis Wi-Fi, platt-TV med kabel-TV och traditionell österrikisk inredning.

Dag 8, fredag 24/2
Efter frukost checkar vi ut och kör med vår buss till backen. Med tanke på kör- och vilotidsregler blir det skidbuss tillbaka. På hotellet, efter dagens åkning, byter vi om/duschar och äter middag innan vi börjar resan norrut.

Dag 9, lördag 25/2
Vi gör de stopp som krävs under färden och kommer tillbaka till Sverige tidig eftermiddag. (Egen frukost på färjan mellan Rostock och Gedser.)

Pris:
8 990 kr per vuxen del i dubbelrum
7 690 kr för barn 6-12 år i föräldrars rum (3e och 4e sängen)
6 415 kr för barn 3-6 år i föräldrars rum (3e och 4e sängen)
3 500 kr för barn 0-3 år, i föräldrars rum (3e och 4e sängen)

I priset ingår:
Bussresa i helturistbuss med eluttag mm, reseledare,
frukost vid ankomst till Radstadt,
6 övernattningar del i dubbelrum med frukost,
7 trerättersmiddagar (+ salladsbord, val på huvudrätt, dryck tillkommer),
lokal turistskatt.

Vi reserverar oss för valutaförändringar och ändringar som ligger utanför vår kontroll.

Välkommen med!
Åsa, Anders, Albert och Anna Öman
VisioNi

”VisioNi – Det är skillnad på billigt och prisvärt”

Skriv ut