VisioNi

Med BBK till Skagen

27 – 28 augusti 2023

Tillsammans ska vi njuta av ljuset, konsten och gemytet. Välkommen med på två fantastiska dagar!

Dag 1, söndag 27/8
Vi lämnar Båstad kl 6 – det är tidigt, men det går bra att fortsätta nattvilan då vi susar upp till Göteborg och färjan Stena Danica. Väl ombord ingår en välsmakande frukostbuffé. Mitt på dagen kommer vi över till Fredrikshamn och fortsätter upp till Skagen. Det är fascinerade att se hur den odlingsbara, platta marken byts ut mot ljungklädda sanddyner. Naturen påminner nästan om fjällvärlden. Vi åker ut till grenen, Jyllands nordligaste spets, för att uppleva ljuset och miljön som inspirerat så många konstnärer. För att nå spetsen där Skagerack och Kattegatt möts åker vi med traktortåget Sandormen. En fin inledning på vistelsen!
Vi åker in till samhället Skagen och checkar in på Foldens Hotel som ligger centralt. Det finns lite ledig tid att installera sig eller utforska smågatorna i Skagen. På kvällen serveras vi middag på restaurang Pakhuset som ligger nere vid hamnen.

Dag 2, måndag 28/8
Efter en god frukost och utcheckning ska vi besöka och bli guidade på Skagens museum där vi återser ljuset från besöket vid Grenen. Vi ser även fram emot specialutställningen om Marie Krøyer! En höjdpunkt för många.
Bussen tar oss tillbaka till Fredrikshamn där färjan sedan tar oss till Sverige. Ombord njuter vi av båtens middagsbuffé. Öl/vin ingår. Omkring kl 20 räknar vi med att vara åter i Båstad och förundras över att det bara gått två dagar sedan vi åkte!

I resan ingår: bussresa, reseledare, vägskatter, färjeavgift,
en övernattning i dubbelrum med frukost, frukostbuffé dag 1, färd med ”sandormen” ut till grenen, middag dag 1 (exkl dryck), inträde och guidning på Skagens museum, middagsbuffe inkl öl och vin dag 2.

Pris vid minst 40 resenärer: 3990 kr. Understiger antalet resenärer 40 tillkommer 400 kr per person som betalas på bussen.

Om du behöver enkelrum betalar du 550 kr extra. (Antalet enkelrum är begränsat)

Anmälan till Åsa Anderberg BBK per mail asabengt@telia.com eller tel 0761-367464. Ange födelsedata: år-månad-dag. Samtidigt sätts 500 kr i anmälningsavgift in på VisioNis bankgiro 5590-5079. Resterande belopp sätts in på samma konto senast den 12 juli. Var god ange namn, BBK och Skagen vid inbetalningen.
Vi reserverar oss för ändringar i program och pris som beror på händelser utanför vår kontroll.

Välkomna! Båstad Bjäre Konstförening BBK
Arrangemang: Åsa & Anders Öman, VisioNi

Skriv ut