VisioNi

Så som i Himmelen!

Onsdag 10 februari 2021

Så som i himmelen är en gripande berättelse som träffar rakt i hjärtat. Musikalen, med musik av hitmakaren Fredrik Kempe, är baserad på Kaj Pollaks älskade film. När den nu sätts upp i Malmö är det i regi av Edward af Sillén som medverkade till musikalens manus vid uruppförandet i Stockholm häromåret. I huvudrollen ser vi musikalartisten Fredrik Lycke, som tillsammans med en fantastisk ensemble och Malmö Operakör kommer att förgylla vår kväll!

Vi börjar i Halmstad (Arenan, vid minst 8 påstigande) kl 15.20, Båstad kl 15.55, Förslöv kl 16.10 och Ängelholm (Lidl) kl 16.30. Väl i Malmö slår vi oss ner i Operans vackra foajé och låter oss väl smaka av deras klassiska räksmörgås. Dryck köps till på plats efter eget tycke och smak, men kaffe och kransekaka på maten ingår. Förväntansfulla tar vi plats och låter föreställningen (som börjar kl 19) gripa tag i oss.
Efter föreställningens slut åker vi hemåt fyllda av en underbar musikal och kanske nynnandes på Gabriellas sång 🙂

Pris: 1170 kr
I priset ingår:
Bussresa, reseledare, resmoms,
biljett på främre del av sidoparkett,
Foajéklassiker: Räksmörgås, kaffe och kransekage

Välkomna!
Resegruppen för
Södra Bjäre SPF
Båstad Bjäre SPF
Halmstads Hem & Samhälle

Arrangör:
Åsa & Anders Öman
VisioNi 

Om handlingen i musikalen:
Daniel Daréus är en hyllad och internationellt erkänd dirigent med fullbokad kalender. Han pendlar mellan världens stora konserthallar och operahus när musiken en dag inte längre drabbar honom. Utarbetad och djupt frustrerad över att ha tappat tron på musikens kraft får han under en konsert en kraftig hjärtinfarkt och är nära att dö.
Han bestämmer sig då för återvända till den norrländska by där han föddes för att leva ett stilla liv bortom alla krav. Daniel möter byns färgstarka invånare och låter sig slutligen övertalas att leda kyrkokören. Han möts av både vänskap och gammal fiendskap men också av den sanna kärleken.

Skriv ut