VisioNi


Prag med flyg

2 – 5 december 2024

Sagostaden Prag väntar på oss i julmarknadsskrud. Enligt önskemål tar vi flyget för att få gott om tid att strosa runt och komma i julstämning. Hotellet är mycket centralt med 5-10 min promenad till Gamla stadens torg och Vaclavplatsen, där Prags största julmarknader finns. Vi ser fram emot härliga dagar med julmys och avkoppling! Välkommen med. 

Dag 1, måndag 2/12
Vi lämnar Båstad, Förslöv och Ängelholm tidigt på morgonen med vår buss och kommer via Öresundsbron till Danmark och Kastrup. Kl 8.30 flyger vi med Norwegian Air och landar i Prag kl 9.50. Från flygplatsen har vi lokal transfer som tar oss till centrum och vårt hotell Design Metropol Hotel Prague, där vi ska sova tre nätter. Välkommen till denna underbart vackra stad som vi nu får uppleva och njuta av!
Middagar under vistelsen ingår inte, men vi kommer att ordna så det finns möjlighet, för alla som vill, att äta tillsammans på kvällarna.

Dag 2, tisdag 3/12
På förmiddagen tar vi en guidad promenad där vi ser bl a Karlsbron och det gamla rådhuset med sitt berömda astronomiska ur. Resten av dagen kan du botanisera fritt bland julmarknadsstånd och stadens alla sevärdheter. Traditionen att anordna julmarknader sträcker sig långt tillbaka i tiden och det märks på den unika atmosfären.

Dag 3, onsdag 4/12
Helt fri dag för egna val!

Dag 4, torsdag 5/12
Efter frukost i lugn och ro checkar vi ut och vår transfer tar oss tillbaka till flygplatsen där flyget lyfter kl 13.55 för att landa på Kastrup kl 15.15. Sista biten tillbaka, över Öresundsbron, åker vi med vår egen buss igen. Vi räknar med att vara tillbaka i Ängelholm ca kl 18.30 och därefter övriga orter, ett äventyr rikare!

Pris: 6 940 kr per person (efter 27 augusti kan priset öka p g a flygbiljetten.)
I priset ingår: bussresa t o r Kastrup, reseledare, vägskatt, broavgifter, flygresa Kastrup-Prag t o r, flygskatter och incheckat bagage, transfer t o r mellan flygplatsen och hotellet i Prag, 3 övernattningar i dubbelrum med frukost, guidad promenad.

Om du behöver enkelrum betalar du 1290 kr extra. (Antalet enkelrum är begränsat.)
Program och priser kan ändras vid händelser utanför vår kontroll, t ex valutaförändringar. Resans råd & villkor finns på visioni.se.

Välkomna!
Resegruppen för
Södra Bjäre SPF
Båstad Bjäre SPF

Arrangör:
Åsa & Anders Öman
VisioNi

 

Skriv ut