VisioNi

Funny Girl!

Söndag 5 febr 2023

Publiksuccen Funny Girl som till stor del blev inställd 2020, p g a pandemin, är nu tillbaka! Äntligen ska vi få se Malmö Operas stora uppsättning av musikalklassikern om Broadwaystjärnan Fanny Brices liv. Hon sjöng och dansade på New Yourks glittriga teaterscener i början av 1900-talet. Huvudrollen som den skarpsinniga och roliga Fanny görs av Sanna Nielsen. I övriga roller ser vi älskade artister som Marianne Mörck, Ann-Louise Hansson och Alexander Lycke.

Vi börjar i Båstad kl 11.55, Förslöv kl 12.10 och Ängelholm (Lidl) kl 12.30. På vägen till Malmö stannar vi på Gästis i Staffanstorp och äter söndagsmiddag. Det blir deras goda fläskfilé med rostade rotfrukter, potatisgratäng och svampsås. Mineralvatten/lättöl, sallad, smör & hembakat surdegsbröd samt kaffe och kaka ingår. Mätta och belåtna åker vi vidare, sista biten till Malmö Opera där föreställningen börjar kl 16. Luta dej tillbaka och låt dej underhållas!
Efter föreställningens slut åker vi hemåt efter en föreställning som bjudit på härligt medryckande musik, dans och mycket energi. Ett riktigt lyckopiller!

Pris: 1395 kr
I priset ingår:
Bussresa, reseledare, resmoms,
biljett på främre del av sidoparkett,
söndagsmiddag med mineralvatten/lättöl och kaffe och kaka enligt program.

Välkomna!
Resegruppen för
Södra Bjäre SPF
Båstad Bjäre SPF

Arrangör:
Åsa & Anders Öman
VisioNi

Skriv ut