VisioNi

Äntligen: Musikalen Cabaret!

Torsdag 12 januari 2023

Willkommen, Bienvenue, Welcome! Stora shownummer, medryckande musik och en ytterst relevant berättelse. Välkomna med och se en av världens mest spelade musikaler, mångfaldigt prisbelönt, på GöteborgsOperan!

Vi börjar i Ängelholm kl 13.35, Förslöv kl 13.55, Båstad kl 14.10 och Halmstad kl 14.45. Väl i Göteborg väntar en härlig måltid på restaurang. Bordsvatten ingår, men övrig dryck köps på plats – för att ge valfrihet.
Mätta och belåtna kommer vi till Operan där föreställningen börjar kl 19. Det är bara att njuta!
Efter föreställningens slut åker vi glada hemåt. Ungefärlig tid för hemkomst är Halmstad kl 23.30 och därefter övriga orter.

Pris: 1595 kr
I priset ingår:
Bussresa, reseledare, resmoms,
middag inkl bordsvatten,
biljett till föreställningen (främre delen av parkett).

Välkomna!
Resegruppen för
Södra Bjäre SPF
Båstad Bjäre SPF

Arrangör:
Åsa & Anders Öman
VisioNi

Om musikalen:
Willkommen, bienvenue, welcome! Den som en gång vågat sig in på nattklubben Kit Kat Club vill stanna för alltid. Här finns plats för alla. Under Konferencierens vakande öga är nattklubben i Berlin en fristad där nöjeslystna existenser lever ut sina njutningsfulla drömmar.  
Musikalen kretsar kring Sally Bowles, nattklubbens stjärna, och Clifford Bradshaw, en ung amerikan med författardrömmar som dras med i utsvävningarna. Allt känns möjligt, allt är tillåtet. Men lyckan är bräcklig. Nazismen växer sig starkare. Det fria livets undergång närmar sig.  Cabaret är fylld av flärd och sensualism, svärta och förtvivlan. 
GöteborgsOperans nya uppsättning är en hyllning till epoken som originalet utspelar sig i: Berlin under den bräckliga demokratin kring 1930. Det ömsinta kammarspelet överförs till Stora scenen för den största uppsättningen någonsin av musikalen. Med stora shownummer och medryckande musik förenas en politisk berättelse med gripande människoöden i en färgstark dygnet-runt-stad där livet ständigt pågår.  

Skriv ut