VisioNi

Mamma Mia! The Party

Lördag 1 okt 2022

Äntligen har vi biljetter till Mamma Mia! The party, på Rondo i Göteborg. Musikalen MAMMA MIA! började som ett experiment. Vad skulle hända om man vävde ihop en story runt befintliga sånger, och använde låttexter och dialog för att berätta den? Jo, det verkade fungera. Sen kom filmen och både den och musikalen blev otroliga succéer. Den här gången förvandlas Rondo till en underbart exotisk, grekisk, taverna. Vi befinner oss mitt i denna spännande värld, som inger en känsla av att hamna mitt i hjärtat av en grekisk paradisö. En fantastisk trerätters medelhavsinspirerad meny serveras oss, ackompanjerat med sång och dans. Oavsett vädret är det alltid en vacker och varm sommarkväll på Nikos Taverna. Välkomna med att äta, dricka, sjunga, dansa och bara ”having the time of your lives” i en Mamma Mia värld!

Vi börjar i Ängelholm kl 10.10, Förslöv kl 10.30, Båstad kl 10.45 och Halmstad kl 11.15. Väl i Göteborg, vid 13-tiden, stiger vi in på Rondo, eller rättare, en grekisk taverna, där vi låter oss bli underhållna av ABBAs låtar och serverade god medelhavsmat. En fest vi ser fram emot!
Efter party och god mat åker vi hemåt och räknar med att vara tillbaka i Halmstad vid halv åtta-tiden, samt därefter övriga orter.

Pris: 1995 kr
I priset ingår:
Bussresa, reseledare, show, en liten välkomstouzo (alkoholfria alternativ finns), tre rätters medelhavsinspirerad meny, bordsvatten, kaffe och garderob.

Välkomna!
Resegruppen för
Södra Bjäre SPF
Båstad Bjäre SPF

Arrangör:
Åsa & Anders Öman
VisioNi

Skriv ut