VisioNi

Lübeck & shopping

28 – 29 mars 2023

Så mycket upplevelser och ledighet det kan rymmas i bara två dagar. Vänner och shopping blandas med kulturell gammal stad, god mat och avkopplande hotellvistelse. Häng på!

Dag 1, tisdag 28 mars
Vi lämnar Båstad kl 7.25, Förslöv kl 7.40 och Ängelholm kl 8 på morgonen. Via färjan Helsingborg-Helsingör kommer vi till Danmark och sedan via Rödby-Puttgarden till Tyskland. Efter knappt 10 mil är vi i Lübeck, där vi ska bo på 4-stjärniga Holiday Inn, som ligger centralt. Vi inleder med en liten guidad promenad i centrum och sedan finns tid att besöka museer, butiker eller kanske caféer som Niederegger där det säljs ätbara konstverk i marsipan. På hotellet finns spa-avdelning med pool och bastu för den som vill.
Kvällen är fri att välja restaurang efter eget tycke, men för alla som vill ordnar vi en gemensam middag.

Dag 2, onsdag 29 mars
Njut av en härlig hotellfrukost… innan vi checkar ut och åker med bussen till Calles i Burg. Det finns möjlighet till en trevlig vinprovning innan det ges tid att botanisera i butiken. Sedan åker vi ner i själva byn för att äta en god lunch. Mätta och belåtna kommer vi till Bordershop där vi också stannar för inköp. Via färjorna kommer vi tillbaka till Sverige och vi räknar med att vara åter i Ängelholm omkring kl 20.30.

Pris: 2295 kr
I priset ingår: bussresa, reseledare, resmoms, vägskatter, färjeavgifter,
en övernattning i dubbelrum med frukost, lunch dag 2 samt liten guidad promenad i Lübeck.
Antal resenärer är begränsat så var person kan lasta 80 kg inkl eget bagage.

För enkelrum tillkommer 390 kr.

Program och pris kan justeras vid händelser utanför vår kontroll, t ex valutaförändringar.

Välkomna!
Resegruppen för
Södra Bjäre SPF
Båstad Bjäre SPF

Teknisk arrangör:
Åsa & Anders Öman
VisioNi

Skriv ut