VisioNi

juldekorationer · doftande glühwein · vackra hus · tyskt gemyt

Julresa till Lüneburg

28 – 30 nov 2022

Välkommen med till Lüneburg som har en stolt historia som saltets huvudstad, är lagom stor och ligger förhållandevis nära! Vi åker traditionsenligt måndag-tisdag-onsdag efter första advent och ser fram emot att njuta av stämningen, maten, bra hotell och att återigen vara ute och resa tillsammans!

Dag 1, måndag
Vi lämnar Lärkeröd, Båstad, Förslöv och Ängelholm på morgonen och kommer via bron till Danmark. Snart är det dags att åka färja över sundet från Rödby till Puttgarden. Efter en trevlig paus för lunch kommer vi till Lüneburg fram på eftermiddagen och checkar in på DORMERO Hotel Altes Kaufaus Lüneburg som ligger mycket centralt. Kanske blir det en första titt på den gemytliga julmarknaden?
På kvällen äter vi middag tillsammans på hotellet.

Dag 2, tisdag
Idag är det bara att njuta! Frukosten på hotellet är härlig och sedan väntar en guidad promenad i centrum. Passa på och lär dig mer om staden, saltet och människorna.
Resten av dagen är fri för julmarknad, trevliga gallerior, caféer, restauranger och små butiker med roliga julklappar.

Dag 3, onsdag
Efter ytterligare en god frukost checkar vi ut och beger oss norrut. Vi stannar för möjlighet till inköp vid någon av gränsbutikerna och lunchpaus innan 45 minuters färja från Puttgarden till Rödby tar oss till Danmark. Slutligen tar vi bron över till Sverige. Vi räknar med att vara tillbaka i Ängelholm ca kl 20 och därefter övriga orter.

Pris: 3 695 kr
I priset ingår: bussresa, reseledare, resmoms, vägskatter, bro- och färjeavgifter, 2 övernattningar i dubbelrum med frukost, middag dag 1 (ex dryck) och guidad promenad.
Om du behöver enkelrum betalar du 940 kr extra. (Begränsat antal enkelrum.)
(Program och pris kan justeras vid händelser utanför vår kontroll, såsom valutaförändringar och begränsande restriktioner.)

Välkomna!
Resegruppen för
Södra Bjäre SPF
Båstad Bjäre SPF

Arrangör:
Åsa & Anders Öman
VisioNi

Skriv ut