VisioNi

juldekorationer · doftande glühwein · storstadspuls · elegans

Julresa till Hamburg

9 – 11 dec 2022

Välkommen med till Hamburg för ett par härliga dagar med julmys, centralt hotell och nya upplevelser. I staden finns ett flertal julmarknader, men kanske är den historiska, på rådhustorget, vackrast?! Hamburg är en storstad som ligger nära oss och här finns så mycket att se och uppleva! 

Dag 1, fredag
Vi lämnar Lärkeröd, Munka Ljungby samt Ängelholm på morgonen och kommer via bron till Danmark. Snart är det dags att åka över sundet från Rödby till Puttgarden.
Väl framme i Hamburg checkar vi in på trevliga Kleinhuis Hotel Baseler Hof som ligger centralt, med gångavstånd till bl a julmarknad och shoppingstråk.
På kvällen ingår middag tillsammans.

Dag 2, lördag
Idag är det bara att njuta! Frukosten på hotellet är härlig och sedan väntar staden och julmarknaderna på oss. För alla som vill åker vi en guidad rundtur med bussen – med svensktalande lokalguide – för att få en överblick och lära mer om Hamburg.

Dag 3, söndag
Efter ytterligare en god frukost checkar vi ut och lämnar Hamburg för denna gång. Vi stannar för möjlighet till inköp vid någon av gränsbutikerna. Efter 45 minuters färja från Puttgarden till Rödby åker vi genom Danmark och tar bron över till Sverige. Vi räknar med att vara tillbaka i Ängelholm ca kl 20 och därefter övriga orter.

Pris: 3 960 kr
I priset ingår: bussresa, reseledare, resmoms, vägskatter, bro- och färjeavgifter, 2 övernattningar i dubbelrum med frukost, middag dag 1 (ex dryck) och guidad rundtur med lokalguide.

Om du behöver enkelrum betalar du 895 kr extra. (Begränsat antal enkelrum.)

Program och priser kan justeras vid händelser utanför vår kontroll.

Välkomna!
Albert, Anna, Åsa & Anders Öman
VisioNi

Skriv ut