VisioNi

Julmässa på Wapnö!

Torsdag 23 nov 2023

Wapnös fantastiska miljö, med cirka 150 utställare av mat och hantverk ger en försmak av julen. Vi kombinerar dagen med en bättre lunch på Hotell Tylösand.
Upplagt för en härlig dag, helt enkelt!

Resan börjar i Ängelholm kl 10.30, Förslöv kl 10.50 och Båstad kl 11.05 och vi åker mot Halmstad och Tylösand. Väl ute vid havet tar vi plats i matsalen på Hotell Tylösand och njuter av deras stora lunchbuffé. En härlig miljö att vara i!
Färden går vidare och vi kommer till Vapnö och Wapnö julmässa. Här finns, både ute och inne, skickliga hantverkare av alla de slag och en mängd spännande delikatesser att upptäcka. Det mesta kommer från småskaliga producenter och gårdsbutiker, allt av hög kvalitet. Hela gården andas julstämning med tända marschaller, julgranar, levande eldar, upplysta fönster, julsånger och inte minst julens alla dofter.
Efter en rolig eftermiddag åker vi glada hemåt och vi räknar med att vara åter i Båstad ca kl 18 och därefter övriga orter.

Pris: 795 kr
I priset ingår:
Bussresa, reseledare, lunchbuffé inkl dagens soppa, stort salladsbord, två varmrätter, bordsvatten, kaffe samt minidessert, inträde på Julmässan.

Välkomna!
Resegruppen för
Södra Bjäre SPF
Båstad Bjäre SPF

Arrangör:
Åsa & Anders Öman
VisioNi

 

Skriv ut