VisioNi

Julmarknad på Huseby!

Måndag 15 november 2021 

Tillsammans kommer vi i stämning inför julhelgen, då vi åker upp i Småland till Huseby Bruk och upplever Nordens största julmässa!

Vi börjar i Halmstad (Arenan, vid minst 8 påstigande) kl 9.50, Båstad kl 10.25, Förslöv kl 10.40 och Ängelholm (Lidl) kl 11. Färden går mot Älmhult, där vi ska äta en god lunch på IKEA Värdshus. Sallad, hembakt bröd, smör, bordsvatten, varmrätt och kaffe ingår. Mätta och belåtna åker vi vidare och kommer så småningom till Huseby Bruk. Här ställer ungefär 160 utställare ut i olika lokaler på området. Många av landets bästa hantverkare och finaste gårdsbutiker finns representerade. Känn doften av hemstöpta ljus och ene-slöjd och njut av tomtar i alla former. Ladda för julbordet med delikatesser som brännvinsost, gammaldags rökt storkyckling, goda korvar, fin marsipan, vilt, heminlagd sill, struts och kanske en flaska av slottets egen glögg.
Dessutom är hela bruket smyckat med smålampor och 1000 marschaller. Bara det är en upplevelse – särskilt då det börjar skymma.
Fulla av julstämning och kanske med någon liten god eller vacker julklapp i bagaget åker vi hemåt. Vi räknar med att vara åter i Halmstad kl 19.30 och därefter övriga orter.

Pris: 635 kr
I priset ingår:
Bussresa, reseledare, resmoms,
lunch i Älmhult enligt program,
inträde på Julmässan.

Välkomna!
Resegruppen för
Södra Bjäre SPF
Båstad Bjäre SPF
Halmstads Hem & Samhälle

Arrangör:
Åsa & Anders Öman
VisioNi

Skriv ut