VisioNi

Julmarknad på Huseby!

Måndag 14 nov 2022

Tillsammans kommer vi i stämning inför julhelgen, då vi åker upp i Småland till Huseby Bruk och upplever Nordens största julmässa!

Vi börjar i Ängelholm kl 10.10, Förslöv kl 10.30 och Båstad kl 10.45. Färden går mot Älmhult, där vi ska äta en god lunch på IKEA Värdshus. Vi kommer att bli serverade en kötträtt – om du önskar fisk istället, så meddela det vid bokning. Sallad, hembakt bröd, smör, bordsvatten, varmrätt och kaffe ingår.
Mätta och belåtna åker vi vidare och kommer så småningom till Huseby Bruk. Här ställer ungefär 170 utställare ut i olika lokaler på området. Många av landets bästa hantverkare och finaste gårdsbutiker finns representerade. Känn doften av hemstöpta ljus och ene-slöjd och njut av tomtar i alla former. Ladda för julbordet med delikatesser som brännvinsost, gammaldags rökt storkyckling, goda korvar, fin marsipan, vilt, heminlagd sill, struts och kanske en flaska av slottets egen glögg.
Dessutom är hela bruket smyckat med julgranar och marschaller som tänds då det börjar skymma. Bara det är en upplevelse!
Fulla av julstämning och kanske med någon liten god julklapp i bagaget åker vi hemåt. Vi räknar med att vara åter i Båstad kl 19.45 och därefter övriga orter.

Pris: 670 kr
I priset ingår:
Bussresa, reseledare, resmoms,
lunch i Älmhult enligt program,
inträde på Julmässan.

Välkomna!
Resegruppen för
Södra Bjäre SPF
Båstad Bjäre SPF

Arrangör:
Åsa & Anders Öman
VisioNi

Skriv ut