VisioNi

juldekorationer · doftande glühwein · mysiga korsvirkeshus · trevliga människor · gemyt

Inför julen i Hildesheim & Hameln

 29 nov – 2 dec 2020

Kom med till två nordtyska pärlor! Boende vid torget i Hildesheim och en dag i sagostaden Hameln är en härlig kombination. Bland dofterna, ljusen och folkvimlet kommer julstämningen!

Dag 1, söndag 29 nov
Vi lämnar Halmstad (vid minst 8 påstigande), Båstad, Förslöv och Ängelholm på morgonen och tar bron till Danmark. Snart är det dags att åka över sundet från Rödby till Puttgarden. Vi stannar för de pauser som behövs och kommer fram till Hildesheim och lyxiga Van der Valk sen eftermiddag. Kanske blir det en första titt på julmarknaden innan middagen i hotellets fina restaurang?

Dag 2, måndag 30 nov
En god frukost på hotellet inleder dagen och sedan går vi en guidad promenad med alla som vill, för att orientera oss, innan julmarknaden tar vid. Njut av dofter och stämning!
Kvällen är inte inbokad, för att ge valfrihet.

Dag 3, tisdag 1 dec
Idag åker vi på utflykt till råttfångarstaden Hameln! Efter en fin tur i bussen blir det en guidad promenad genom denna sevärda stad, där tiden verkar ha stått stilla. Här finns många fina korsvikeshus som bildar kuliss till julmarknaden. En upplevelse. Pris för resa och guidning till Hameln: 390 kr.
På kvällen är vi tillbaka på hotellet i Hildesheim och njuter av ännu en välsmakande måltid på hotellets restaurang.

Dag 4, onsdag 2 dec
Efter en härlig frukost checkar vi ut och beger oss norrut. Vi stannar för lunchpaus och för möjlighet till inköp vid någon av gränsbutikerna. Efter färjan från Puttgarden till Rödby åker vi genom Danmark och tar åter bron över till Sverige. Vi räknar med att vara i Ängelholm ca kl 20 och därefter övriga orter.

I priset: 3995 kr per person, ingår:
Bussresa, reseledare, resmoms, vägskatter, färje- och broavgifter, 3 övernattningar del i dubbelrum med frukost, middag dag 1 & 3 (ex dryck), guidad promenad dag 2.

Om du behöver enkelrum betalar du 1175 kr extra.
Utflykten till Hameln bokas och betalas på bussen.
Vi reserverar oss för förändringar utanför vår kontroll, t ex valutaförändringar.

Varmt välkommen!
Åsa, Anders, Albert och Anna Öman
VisioNi

Skriv ut