VisioNi

juldekorationer · doftande glühwein · mysiga korsvirkeshus · trevliga människor · gemyt

Inför julen i Hildesheim

10 – 12 dec 2021

Kom med till vår favorit bland tyska julmarknader! Vi längtar efter det härliga boendet vid Hildesheims vackra torg och den speciella stämningen utomhus vid juletid i Tyskland. Strosa runt, ta en Glühwein och njut av dofter, ljus och juldekorationer!

Dag 1, fredag 10 dec
Vi lämnar Lärkeröd, Munka-Ljungby och Ängelholm på morgonen och tar bron till Danmark. Snart är det dags att åka över sundet från Rödby till Puttgarden. Vi stannar för de pauser som behövs och kommer fram till Hildesheim och lyxiga Van der Valk sen eftermiddag. Kanske blir det en första titt på julmarknaden innan middagen i hotellets fina restaurang?

Dag 2, lördag 11 dec
En god frukost på hotellet inleder dagen och sedan går vi en guidad promenad med alla som vill, för att orientera oss, innan julmarknaden tar vid. I staden finns all möjlig shopping och mysiga caféer men också två stora kyrkor som finns med på UNESCOs lista över kulturarv.
På kvällen ses vi igen för middag på hotellet.

Dag 3, söndag 12 dec
Efter en härlig frukost checkar vi ut och beger oss norrut. Vi stannar för lunchpaus och för möjlighet till inköp vid någon av gränsbutikerna. Efter färjan från Puttgarden till Rödby åker vi genom Danmark och tar åter bron över till Sverige. Vi räknar med att vara i Ängelholm ca kl 20.30 och därefter övriga orter.

I priset: 3490 kr per person, ingår:
Bussresa, reseledare, resmoms, vägskatter, färje- och broavgifter,
2 övernattningar del i dubbelrum med frukost,
middag dag 1 och 2 (ex dryck), guidad promenad dag 2.

Om du behöver enkelrum betalar du 790 kr extra.
Vi reserverar oss för förändringar utanför vår kontroll, t ex valutaförändringar.

Varmt välkommen!
Åsa, Anders, Albert och Anna Öman
VisioNi

Skriv ut