VisioNi

 

Hildesheim jul weekend

6 – 8 dec 2024

Kom med till vår favorit bland tyska julmarknader! Vi längtar efter det härliga boendet vid Hildesheims vackra torg och den speciella stämningen utomhus vid juletid i Tyskland. Strosa runt, ta en Glühwein och njut av dofter, ljus och juldekorationer!

Dag 1, fredag
Vi lämnar Lärkeröd, Munka Ljungby samt Ängelholm på morgonen och tar bron till Danmark. Snart är det dags att åka över sundet från Rödby till Puttgarden. Vi stannar för de pauser som behövs och kommer fram till Hildesheim och lyxiga Hotel Van der Valk sen eftermiddag. Kanske blir det en första titt på julmarknaden innan middagen i hotellets fina restaurang?

Dag 2, lördag
En god frukost på hotellet inleder dagen och sedan går vi en guidad promenad med alla som vill, för att orientera oss, innan julmarknaden tar vid. I staden finns all möjlig shopping och mysiga caféer men också två stora kyrkor som finns med på UNESCOs lista över kulturarv.

Dag 3, söndag
Efter ytterligare en god frukost checkar vi ut och beger oss norrut. Vi stannar för lunchpaus och för möjlighet till inköp vid någon av gränsbutikerna. Efter färjan från Puttgarden till Rödby åker vi genom Danmark och tar åter bron över till Sverige. Vi räknar med att vara i Ängelholm ca kl 21 och därefter övriga orter.

Pris: 4 420 kr per person
I priset ingår: bussresa, reseledare, vägskatter, bro- och färjeavgifter,
2 övernattningar i dubbelrum med frukost, middag dag 1 (ex dryck) och liten guidad promenad i Hildesheim.

Om du behöver enkelrum betalar du 1075 kr extra. (Begränsat antal enkelrum.)
Program och priser kan justeras vid händelser utanför vår kontroll.

Välkomna!
Åsa & Anders Öman
VisioNi

Skriv ut