VisioNi

Göteborgsoperan ger:

Musikalen Wicked!

Söndag 21 januari 2024

Nu ska vi få se den fantastiska berättelsen om häxorna i Oz. Göteborgsoperan ger den största uppsättningen någonsin av Wicked – succémusikalen som tagit världen med storm. Kom med och låt dig underhållas!

Vi börjar i Ängelholm kl 12.35, Förslöv kl 12.55, Båstad kl 13.10 och Halmstad kl 13.45. Väl i Göteborg väntar en härlig måltid på restaurang HAK. Bordsvatten ingår, men övrig dryck köps på plats – för att ge valfrihet.
Mätta och belåtna kommer vi till Operan där föreställningen börjar kl 18. Det är bara att njuta!
Efter föreställningens slut åker vi glada hemåt. Ungefärlig tid för hemkomst är Halmstad kl 22.30 och därefter övriga orter.

Pris: 1595 kr
I priset ingår:
Bussresa, reseledare, middag inkl bordsvatten och kaffe med minidessert,
biljett till föreställningen (främre delen av parkett).

Välkomna!
Resegruppen för
Södra Bjäre SPF
Båstad Bjäre SPF

Arrangör:
Åsa & Anders Öman
VisioNi 

Om musikalen:
Sagt av regissören Samuel Harjanne: – Wicked är själva orsaken till att jag arbetar med musikteater överhuvudtaget, jag har längtat hela mitt liv efter att få sätta upp den. Det är en historia om ont och gott, om mod, tyranni och förtryck, om normer, om att inte passa in. Det är helt enkelt en once-in-a-life-time-musikal som måste upplevas.
Musikalen, som hade världspremiär på Broadway 2003, har varit en formidabel publiksuccé världen över och tillhör Broadways och Londons West Ends största framgångar i modern tid.
Wicked är skapad av musikalikonen Stephen Schwartz (musik och sångtexter) och Winnie Holzman (manus). Handlingen är baserad på boken ”Wicked: The Life and Times of the Wicked Witch of the West” från 1995, skriven av Gregory Maguire.
Svensk översättning av Calle Norlén.

Program och pris kan justeras vid händelser utanför vår kontroll.   

Skriv ut