VisioNi

Glada Änkan!

Söndag 24 oktober 2021

År 2020 ville Nöjesteatern i Malmö fira sina 80 år som hus med en oförglömlig operett som spelats på världens stora scener – Glada Änkan! Hela produktionen har blivit framflyttad till hösten 2021 och vi ser fram emot när vi äntligen ska få se den.
Glada Änkan hade premiär 1905 och har sedan dess förgyllt världen med sina charmiga karaktärer, sin sorglösa handling och storslagna operettfinaler.
Följ med till det glada Paris där vi möter den unga, förtjusande änkan, som spelas av Frida Engström och den mörke och vackre Greven, spelad av Thomas Järvheden. Vi träffar också bland andra nattklubbsägaren Emanuell som spelas av Lars-Åke ”Babsan” Wilhelmsson.

Vi börjar i Halmstad kl 10.20 (Arenan, vid minst 8 påstigande), Båstad kl 10.55, Förslöv kl 11.10 och Ängelholm (Lidl) kl 11.30. På vägen till Malmö stannar vi på Gästis i Staffanstorp och äter söndagsmiddag. Det blir deras goda fläskfilé med rostade rotfrukter, potatisgratäng och svampsås. Mineralvatten/lättöl, sallad, smör & hembakat surdegsbröd samt kaffe och kaka ingår. Mätta och belåtna åker vi vidare, sista biten till Nöjesteatern där föreställningen börjar kl 15. Luta dej tillbaka och låt dej underhållas!
Efter föreställningens slut åker vi hemåt, glada och kanske nynnande på någon av de fina melodierna.

Pris: 1245 kr (seniorpris)
I priset ingår:
Bussresa, reseledare, resmoms,
biljett på främre parkett,
söndagsmiddag med mineralvatten/lättöl och kaffe och kaka enligt program.

Välkomna!
Resegruppen för
Södra Bjäre SPF
Båstad Bjäre SPF
Halmstads Hem & Samhälle

Arrangör:
Åsa & Anders Öman
VisioNi

Skriv ut