VisioNi

Dé é det här vi kallar kärlek!

Lördag 21 oktober 2023

Kärleken är evig, Främling, Bra vibrationer och Diggiloo Diggiley är bara några av de 26 schlagerhits som vi ska få höra då vi åker till Malmö och Nöjesteatern för att se den nyskrivna feelgood musikalen ”Dé é det här vi kallar kärlek!”
Lasse Holm, Ingela ”Pling” Forsman, Monica Forsberg och Torgny Söderbergs stora låtskatt växte fram under 80-talet och har för evigt satt sina spår i vår musikaliska folksjäl. Låtarna förvandlas kärleksfullt av regissören Hans Marklund till ny musikhistoria. Detta 40 år efter Carolas vinst i Melodifestivalen och låtarnas frammarsch i de svenska TV-apparaterna, radiokanalerna och våra liv!

Vi börjar i Båstad kl 10.45, Förslöv kl 11 och Ängelholm kl 11.20. Väl i Malmö slår vi oss ner i restaurangen på Nöjesteatern för att äta en 2-rätters Teatersupé. Föreställningen börjar kl 14 och det är bara att njuta. Efter föreställningens slut åker vi glada hemåt!

Pris: 1770 kr
I priset ingår:
Bussresa, reseledare, resmoms,
2-rätters teatersupé (dryck tillkommer)
Biljett på främre parkett.

Välkomna!
Resegruppen för
Södra Bjäre SPF
Båstad Bjäre SPF

Arrangör:
Åsa & Anders Öman
VisioNi

Handling:
Året är 1985. Melodifestivalen är på väg utför och tappar tittare. Sveriges Television gör då en storsatsning med den största talangtävlingen någonsin. Nu är den på väg till den lilla staden Målinge. På gatorna, i hemmen och i butikerna förbereder man för den stora showhändelsen som ska sätta Målinge på kartan. Mitt i förberedelserna anländer, för stadens invånare, en rad obekanta personer och den invanda småstadslunken sätts snabbt ur spel…

 

Program och pris kan justeras vid händelser utanför vår kontroll.         

Skriv ut