VisioNi

Göteborgsoperan ger:

Charlie och chokladfabriken

Onsdag 8 januari 2025

Kom med till Göteborg och se Ola Salo som den ikoniske godisuppfinnaren Willy Wonka när musikalen Charlie och chokladfabriken, baserad på Roald Dahls klassiker Kalle och chokladfabriken, äntligen får Sverigepremiär!

Vi börjar i Munka-Ljungby kl 13.20, Ängelholm kl 13.35, Förslöv kl 13.55, Båstad kl 14.10 och Halmstad kl 14.45. Väl i Göteborg väntar en härlig måltid på restaurang HAK. Bordsvatten ingår, men övrig dryck köps på plats – för att ge valfrihet. Mätta och belåtna kommer vi till Operan där föreställningen börjar kl 19. Det är bara att njuta! Efter föreställningens slut åker vi glada hemåt, efter att ha sett världens godaste musikal 😊. Ungefärlig tid för hemkomst är Halmstad kl 23.30 och därefter övriga orter.

Pris: 1695 kr
I priset ingår:
Bussresa, reseledare, middag inkl bordsvatten samt minidessert & kaffe,
biljett till föreställningen (främre delen av parkett).

Välkomna!
Resegruppen för
Södra Bjäre SPF
Båstad Bjäre SPF

Arrangör:
Åsa & Anders Öman
VisioNi

Om musikalen:
Den fattiga, godhjärtade och godisälskande Charlie växer upp nära Wonkas mystiska och mytiska chokladfabrik. När Wonka meddelar att han gömt fem guldbiljetter i lika många chokladkakor, blir Charlie ett av de lyckliga barn som vinner ett besök på fabriken. Men allt är inte så sött som det verkar innanför grindarna. De andra familjerna är rysligt bortskämda, och Wonkas hjälpsamma oompa-loompier har fullt sjå att hålla ordning på sällskapet. Besöket blir en både fantastisk och skrämmande resa, där de giriga straffas längs sockerängarnas vindlande stig. Chokladfabrikens underverk är skapade genom fantasi och syns bara om man tror på dem. Upplev en varm och välkomnande, modern värld fylld av nostalgi, en del otäckheter, finurliga godislandskap och massor av choklad.
Charlie och chokladfabriken riktar sig främst till en vuxen publik men passar även barnfamiljer.

Program och pris kan justeras vid händelser utanför vår kontroll. Resans råd & villkor finns på visioni.se

Skriv ut