VisioNi

Berlin i adventstid

8 – 10 dec 2023

Välkommen med till Berlin för några härliga dagar med julmys, mycket centralt hotell och nya upplevelser. Här är utbudet av aktiviteter enormt och det finns ett flertal julmarknader. Koppla av från vardagen och låt julstämningen komma! 

Dag 1, fredag
Vi lämnar Lärkeröd, Munka Ljungby samt Ängelholm på morgonen och kommer via bron till Danmark. Snart är det dags att åka över till Tyskland via färjan Gedser-Rostock.
Väl framme i Berlin checkar vi in på trevliga Premier Inn Berlin City Centre, som ligger centralt, på gångavstånd till bl a julmarknad och shoppingstråk.
Berlin är en stor stad, även till ytan och vi inleder kvällen med en kortare rundtur för att få lite översikt. Turen går förbi vackert upplysta sevärdheter och vi kommer till en trevlig restaurang där vi äter en god middag.

Dag 2, lördag
Idag är det bara att njuta! Hotellfrukost – sedan väntar staden och julmarknaderna. Underbart att ha en hel dag till eget förfogande och egna val. Vi hjälper naturligtvis gärna till med tips och råd.

Dag 3, söndag
Efter ytterligare en god frukost är det dags att lämna Berlin. Vi stannar för möjlighet till inköp vid någon av gränsbutikerna, innan vi tar färjan från Rostock tillbaka till Danmark. Vi räknar med att vara tillbaka i Ängelholm ca kl 21 och därefter övriga orter.

Pris: 3 995 kr
I priset ingår: bussresa, reseledare, vägskatter, bro- och färjeavgifter,
2 övernattningar i dubbelrum med frukost, 3 rätters middag dag 1 (ex dryck) och liten guidad rundtur till och från restaurangen första kvällen.

Om du behöver enkelrum betalar du 1365 kr extra. (Begränsat antal enkelrum.)

Program och priser kan justeras vid händelser utanför vår kontroll.

Välkomna!
Åsa & Anders Öman
VisioNi

Skriv ut