VisioNi

Äntligen Opera!
Don Giovanni

Onsdag 15 nov 2023

Don Giovanni är en arrogant och fullkomligt skamlös adelsman. Hans största nöje är att erövra kvinnor och det ställer till problem med arga fäder, svartsjuka pojkvänner och mordiska äkta män. Den gamla legenden om Don Giovanni (Don Juan) har fascinerat människor i alla tider. Operan innehåller många av Mozarts allra bästa musikstycken. Har du inte varit på opera tidigare, så är det dags nu!

Vi börjar i Båstad kl 15, Förslöv kl 15.15 och Ängelholm (Lidl) kl 15.35. Väl i Malmö får vi lyssna på Ylva Kihlberg, chef för Malmö Operas dramaturgiat, som ger oss en engagerad introduktion till föreställningen. Sedan slår vi oss ner i Operans vackra foajé och låter oss väl smaka av deras delikata operatallrik som består av bröd med ost och marmelad, rostbiff med remoulad, lax, potatis och tillbehör. (Med reservation för ev ändringar.) Bordsvatten ingår men övrig dryck köps till på plats efter eget tycke och smak. Kaffe på maten och mandelkaka med choklad ingår.
Föreställningen börjar kl 19 och varar ca 3 h inkl paus.
Efter föreställningens slut åker vi hemåt uppfyllda av en underbar upplevelse som passar såväl operaälskaren som den som aldrig sett opera tidigare.

Pris: 1390 kr
I priset ingår:
Bussresa, reseledare, resmoms,
biljett på främre sidoparkett,
Operatallrik, bordsvatten, kaffe och kaka.

Välkomna!
Resegruppen för
Södra Bjäre SPF
Båstad Bjäre SPF

Arrangör:
Åsa & Anders Öman
VisioNi

Program och pris kan justeras vid händelser utanför vår kontroll.          

Skriv ut