VisioNi

Nyheter

Torsdag 16 april, uppdaterad 6 juni
Hej,
Vi är i en tid då många känner osäkerhet och oro inför hur utvecklingen ska bli och där roliga resor som vi verkligen sett fram emot har fått pausas. Vi håller fast vid resedrömmarna och hoppas du gör detsamma! Nu är det viktiga att vi står enade och tar ansvar för varandra och vårt välmående. Ingen kan veta hur länge detta kommer att pågå, så vi får ha tålamod och tänka positivt!

Med det sagt kan vi konstatera att planerade resor till och med slutet av augusti är inställda eller framflyttade.
Till hösten har vi dagsresor inom Sverige. Även om vi inte vet säkert om vi kan åka då vill vi ändå planera för att kunna komma ut och ha roligt tillsammans så snart det går. Vi följer naturligtvis de rekommendationer som finns.

Titta gärna på resorna som är planerade! Vi behöver alla något att se fram emot. Om de inte går att genomföra och du har bokat dej gäller paketreselagen. Det innebär att om myndigheterna avråder från resor till ett land eller en region vid tidpunkten för avresa kommer vi att ställa in och du får pengarna tillbaka för resan. Om du vill avboka en resa som inte omfattas av myndigheternas avrådan är det ordinarie avbokningsregler som gäller. (Det står mer om det under ”Råd & villkor” i menyn.)

När världen blir mer normal igen ser vi fram emot att återigen njuta av härliga upplevelser tillsammans! Till dess får vi hålla våra huv´en kalla, våra hjärtan varma och våra händer rena i denna overkliga verklighet.

Varma hälsningar,
Åsa & Anders

 

mail

Senaste nyhetsbrevet: November 2019

Se tidigare nyhetsbrev

Senaste från vår Facebook

6 months ago

Första dagen med passagerare i bussen på fyra månader. Det rekordet vill vi aldrig slå 😆
Så roligt att få åka ut igen! 🙏🏼😍

7 months ago

Yes! Äntligen är bussen ute och åker i det vackra vädret! Bara till besiktning, men ändå😉
Trevlig helg💚

9 months ago

Dags för service. Gäller att ha bussen i trim när vi kan börja köra igen!🚎💚

9 months ago

Vi önskar alla Glad Påsk med en skål Vino Santo från förra årets sept-resa till Gardasjön. Härliga minnen som i ovissa tider hjälper oss att se framåt med hopp. Förr eller senare kommer ... See more

10 months ago
Foton från tidslinjen

Lätt att hitta kundvagnen efter fikat på Gekås idag!

10 months ago

Hej! Vad gör du på tisdag? (24/3)
Gekås i Ullared ger 200 kr i presentkort till alla bussresenärer. Vi ska dit och har gott om lediga platser i bussen (eftersom många av våra återkommande ... See more

10 months ago

Härliga skratt blir det😂

10 months ago
Foton från VisioNis inlägg

Allsång på Operan idag 🎶🎵🎶

11 months ago

Gemytlig lunchpaus i backen ⛷

11 months ago

Så härligt att vara här igen!

« 2 of 3 »