VisioNi

Nyheter

Fredag 27 mars
Hej,
Vi är i en tid då många känner osäkerhet och oro inför hur utvecklingen ska bli och där roliga resor som vi verkligen sett fram emot har fått pausas. Vi håller fast vid resedrömmarna och hoppas du gör detsamma! Nu är det viktiga att vi står enade och tar ansvar för varandra och vårt välmående. Ingen kan veta hur länge detta kommer att pågå, så vi får ha tålamod och tänka positivt!

Med det sagt kan vi konstatera att alla resor till och med sista april är inställda/framflyttade.
Till mitten av maj och sommarresorna är det längre tid och eftersom, som sagt, ingen vet hur länge pandemin kommer att pågå hoppas vi läget stabiliserat sig då.

Vi vill också nämna att om du bokar en resa med VisioNi omfattas du av paketreselagen. Det innebär att om myndigheterna avråder från resor till ett land eller en region vid tidpunkten för avresa kommer vi att ställa in resan och du får pengarna tillbaka för resan. Om du vill avboka en resa som inte omfattas av myndigheternas avrådan är det ordinarie avbokningsregler som gäller. Läs mer under ”Råd & villkor” i menyn.

När världen blir mer normal igen hoppas vi att vi återigen kan njuta av härliga upplevelser tillsammans! Till dess får vi hålla våra huv´en kalla, våra hjärtan varma och våra händer rena i denna overkliga verklighet.

Varma hälsningar,
Åsa & Anders

 

mail

Senaste nyhetsbrevet: November 2019

Se tidigare nyhetsbrev

Senaste från vår Facebook

4 months ago
Visioni.se

Tips! Vi har några lediga platser i bussen på torsdag nästa vecka (21/11) då vi ska till Hässleholmsgården på Julmässa. Se programmet på www.visioni.se under fliken ... See more

Vill du ut och resa med buss? Du är välkommen som privatperson, förening eller företag – huvudsaken är att en grupp vill åka någonstans tillsammans :). Av oss får du personligt bemötande, ... See more

5 months ago

Rekar i Dresden! Vilken konst & kultur-resa det skulle kunna bli😀

« 2 of 2 »