Vilka är vi?
VisioNi består av Åsa & Anders Öman och en buss.
Åsa började guida bussgrupper 1994 och Anders har kört buss sedan 1988.
Vid påsk 1997 arbetade vi ihop för första gången.  Sen gick det som det gick, busschaufför och guide lärde känna varandra och vi gifte oss i november 2001. När Albert föddes 2002 och Anna 2004, blev livet annorlunda. Vi kunde inte längre åka utomlands lika intensivt som vi gjort tidigare. Därför startades företaget VisioNi 2003. En anledning var också kravet på resegaranti för resor vi  körde. I början hyrde vi in buss med Anders som chaufför, av IBATA buss. I mars 2006 ville Ingrid och Bertil som ägde IBATA avveckla, så vi fick erbjudande att köpa ”vår buss”. På den vägen är det. Vi jobbar mest med föreningar och företag som vill ut och åka, men har även några egna resor som du kan läsa om under fliken ”resor.” Ibland finns det platser kvar på en beställd resa och om gruppen ger sitt samtycke kommer den också upp under fliken resor. Välkommen!

Med oss åker du bra och säkert
Bussen har 50 platser, alla med trepunktsbälten. 3 säten är urplockade för högre komfort.
Det är en helturistbuss med luftkonditionering och WC, modellen heter Mercedes Benz, Tourismo.
Med tanke på din säkerhet och komfort är vi noga med att följa alla bestämmelser, t ex när det gäller kontroller av luftkonditionering, färdskrivare och brandsläckare.

Mål
Vårt mål är att kunna fortsätta jobba med det vi tycker är roligast – att åka buss och dela upplevelser med trevliga människor!