doftande glüwein · tyskt gemyt · lyxigt hotell · fina juldekorationer · mysiga butiker

Julstämning i Rostock

2 – 4 december 2019

Har du varit på tysk julmarknad? Ljusen glimmar och doften av godsaker hänger i luften. I år åker vi till Rostock, där vi bor bra i en spännande stad som ligger nära oss. 

Dag 1, måndag 2 december
Vi lämnar Lärkeröd, Munka–Ljungby och Ängelholm på morgonen och åker över bron till Danmark. Snart kommer vi till Gedser där vi tar färjan till Rostock. Överfarten tar knappt två timmar, så det finns gott om tid att få något i magen. Väl över i Tyskland är vi redan framme! Vi börjar med en liten guidad promenad i centrum, så alla blir hemmastadda. Sedan är det bara att njuta av julmarknaden och allt övrigt staden har att erbjuda!
Vi bor på 4-stjärniga Pentahotel, som ligger på gångavstånd till julmarknaden. På kvällen serveras en god middag på hotellet.

Dag 2, tisdag 3 december
Dagen börjar med en härlig hotellfrukost. Avslappnande! Under dagen har du tid att fortsätta utforska julmarknaden – allt från tyska korvar till konsthantverk. Det finns också många trevliga caféer och butiker som gärna står till tjänst med julklappar.
Kvällen är fri för egna äventyr, men för alla som vill ordnar vi middag på en mysig restaurang.

Dag 3, onsdag 4 december
Efter sovmorgon och ytterligare en god frukost checkar vi ut och åker till Bordershopen för möjlighet till inköp. Färjan tar oss tillbaka till Gedser och vi räknar med att vara hemma igen vid 19-tiden, fulla av julstämning!

Pris: 3 490 kr. I priset ingår:
Bussresa, reseledare, bro- och färjeavgifter, vägskatter i Danmark och Tyskland, 2 övernattningar i dubbelrum med frukost, middag dag 1 (exkl. dryck),
kort guidad stadspromenad.

Om du behöver enkelrum betalar du 590 kr extra.
Priser och program kan justeras vid händelser utanför vår kontroll, t ex valutaförändringar.

Välkommen!
Åsa och Anders Öman, VisioNi