Äntligen Bokmässa!

Fredag 27 september 2019

Kom med till Göteborg på nordens största litteraturfest! Böcker är något som alla har en relation till. Teman som lyfts upp extra mycket 2019 är Sydkorea, jämställdhet och med(ie)vethetenhet. Dessutom kan vi titta på kändisar :), lyssna på vad som händer på de olika scenerna som finns på mässan och kanske köpa en och annan bok.

Vi börjar i Ängelholm (Lidl) kl 7.30, Förslöv kl 7.50, Båstad kl 8.05 och Halmstad (Arenan) kl 8.40. Färden fortsätter norrut och vid Sandsjöbacka stannar vi och dricker förmiddagskaffe med en smörgås från bussen. Väl i Göteborg stiger vi av vid Svenska Mässan. Biljetter till bokmässan har redan delats ut i bussen, så det är bara att gå raka vägen in! Vi stannar till kl 16.30, så det är gott om tid att utforska denna fantastiska utställning. Strosa runt bland montrar där det förs intressanta diskussioner och hålls föredrag. Det blir många spännande möten och det är en speciell känsla att köpa en signerad bok direkt från författaren. Mässan har rykte om sig att vara otroligt trivsam och välorganiserad, med något för alla. Det är här man ses och syns!
Ungefärlig tid för hemkomst är Halmstad kl 18.30 och därefter övriga orter.

Pris: 570 kr
I priset ingår:
Bussresa, reseledare, resmoms
Kaffe och smörgås från bussen
Inträde till mässan

Välkomna!
Resegruppen för
Södra Bjäre SPF, Båstad Bjäre SPF, Halmstads Hem & Samhälle

Arrangör:
Åsa & Anders Öman, VisioNi

Mer om Bokmässans teman 2019:
• Sydkorea
är hedersgäst och temaland på Bokmässan 2019. Landets litteratur, utgivning och kultur presenteras genom flera av Sydkoreas främsta författare.
• Jämställdhet – en rad internationella författare, journalister och forskare, men också musiker och entreprenörer, bjuds in till tema Jämställdhet. Redan nu är det klart att den syriska författaren Samar Yazbek gästar Bokmässan.
• Med(ie)vetenhet – medie- och informationskunnighet blir ett tema på nästa års Bokmässa under temanamnet Med(ie)vetenhet.