vacker sång ·  underbar musik  · klassisk historia ·  god mat  ·  trevligt sällskap

Annie!

Söndag 3 februari 2019

Följ med till Malmö och Nöjesteatern där vi ska se denna klassiska musikal. Njut av en eftermiddag med underbart vacker musik, färgsprakande dans och en gripande historia. Regin står Eva Rydberg för och i huvudrollerna ser vi Nanne Grönvall och Thomas Järvheden – och barn naturligtvis!

Vi börjar i Halmstad kl 10.20 (Arenan, vid minst 8 påstigande), Båstad kl 10.55, Förslöv kl 11.10 och Ängelholm (Lidl) kl 11.30. På vägen till Malmö stannar vi på Gästis i Staffanstorp och äter söndagsmiddag. Det blir deras goda fläskfilé med rostade rotfrukter, potatisgratäng och svampsås. Mineralvatten/lättöl, sallad, smör & hembakat surdegsbröd samt kaffe och kaka ingår. Mätta och belåtna åker vi vidare, sista biten till Nöjesteatern där föreställningen börjar kl 15. Luta dej tillbaka och låt dej underhållas!
Efter föreställningens slut åker vi hemåt efter en föreställning som bjudit på bra musik, dans, kanske någon liten tår men framför allt mycket glädje!

Pris: 1170 kr
I priset ingår:
Bussresa, reseledare, resmoms,
biljett på främre parkett (rad 5 till 9),
Söndagsmiddag med mineralvatten/lättöl och kaffe och kaka enligt program.

Välkomna!
Resegruppen för
Södra Bjäre SPF,
Båstad Bjäre SPF,
Halmstads Hem & Samhälle

Arrangör: Åsa & Anders Öman, VisioNi

Handling: I 30-talets New York träffar vi föräldralösa Annie som sorgset undrar var hennes föräldrar är och om morgondagen blir en bättre dag. Den lätt alkoholiserade Miss Hannigan, som inte är särskilt förtjust i barn, styr barnhemmet med järnhand och Annie tar varje tillfälle att rymma. En dag får Annie följa med hem till miljardären Mr Warbucks. Tillsammans upplever de glädje och Mr Warbucks vill adoptera henne, men Annie har inte gett upp hoppet om att en dag återförenas med sina föräldrar.