Liseberg inför Jul!

Onsdag 12 december 2018

När det lackar mot jul åker vi till Liseberg och njuter av en upplyst park i julskrud. Kanske finns det en och annan julklapp eller godsak till julbordet bland julmarknadsstånden? En härlig dag med gemensam julstämning!

Vi börjar i Ängelholm (Lidl) kl 10.40, Förslöv kl 11, Båstad kl 11.15 och Halmstad (Arenan) kl 11.40. Vi ska börja dagen med att åka ut på landet utanför Tvååker för att komma till Öströö fårfarm. På gården, som har anor från 1300-talet, finns idag modern fåruppfödning med hela kedjan, från ekologisk fåruppfödning med eget slakteri, till förädling, försäljning och hantverk.
I deras brännvinskällare från 1700-talet serveras vi en delikatess-planka med potatisgratäng och tillbehör. Mineralvatten/lättöl och kaffe med något litet sött ingår J. Det finns möjlighet att ta en titt på fåren och butiken innan vi far vidare mot Göteborg.
Jul på Liseberg är en upplevelse av vackra ljusdekorationer, julmarknadsstånd och folkliv. Titta efter julklappar – till dej själv eller någon annan – ha trevligt tillsammans och njut av den fina parken.
Så småningom kör vi hemåt och räknar med att vara åter i Halmstad ca kl 19.30 och därefter övriga orter.

Pris: 635 kr
I priset ingår:
Bussresa, reseledare, resmoms,
Lunch inkl måltidsdryck och kaffe,
Inträde till Liseberg.

Välkomna!
Resegruppen för
Södra Bjäre SPF,
Båstad Bjäre SPF,
Halmstads Hem & Samhälle

Arrangör: Åsa & Anders Öman, VisioNi