West side story!

Tisdag 20 november 2018

De rivaliserande gängen Jets och Sharks slåss om makten på gatorna i västra New York. Tony och Maria förälskar sig i varandra, Tony tillhör Jets och Maria är syster till ledaren i Sharks… Handlingen bygger på Shakespeares Romeo och Julia. Parets kamp att få älska varandra är lika hjärtslitande som aktuell. Det blir en fartfylld uppsättning där det inte bara finns en koreograf till dansen utan också en stuntkordinator. Mycket krut har lagts på att hitta riktigt duktiga dansare, som vi kommer att få se!
I musiken hittar vi många musikalpärlor där symfoniska toner blandas med jazz och latinamerikanska rytmer. Välkommen!

Vi börjar i Halmstad (Arenan, vid minst 8 påstigande) kl 14.35, Båstad kl 15.10, Förslöv kl 15.25 och Ängelholm (Lidl) kl 15.45.
Väl i Malmö börjar vi med en härlig måltid på Rådhuskällaren. Det blir filéfrossa, vilket innebär oxfilé, fläskfilé och kycklingfilé som skärs upp på buffé och till detta olika typer av sallad, sås och potatis. Vi låter oss väl smaka!
Efter en kort tur i bussen till Malmö Opera låter vi föreställningen (som börjar kl 19) gripa tag i oss.
Huvudrollerna Maria och Tony sjungs av operasångerskan Frida Johansson, som härom året gjorde ett starkt porträtt av Gerda i Snödrottningen och musikalartisten Anton Zetterholm som sjöng Raoul, greve de Chagny, i Fantomen på Operan på Cirkus härom året efter stora roller i Tyskland och en hyllad West End-debut.
Efter föreställningens slut åker vi hemåt, en stark upplevelse rikare!

Pris: 1085 kr
I priset ingår:
Bussresa, reseledare, resmoms
Filetfrossa på Rådhuskällaren (exkl dryck)
Biljett till föreställningen

Välkomna!
Resegruppen för
Södra Bjäre SPF,
Båstad Bjäre SPF,
Halmstads Hem & Samhälle

Arrangör: Åsa & Anders Öman, VisioNi