Kristianstad Teater ger:

Singin´in the rain!

Lördag 17 november 2018

Singin´in the rain har ofta benämnts ”Världens bästa musikalfilm” och med nummer som ”Goodmorning”, ”Make ém laugh” och titelsången ”Singin´in the rain” är det lätt att förstå varför. Vi kommer att få följa filmstjärnan Don Lockwood och hans odrägliga motspelerska Lina när de ska anpassa sig till övergången från stumfilm till talfilm. Kan man göra musikalfilm med en diva som varken kan sjunga eller dansa?
Hur detta går får vi se under eftermiddagen och på vägen bjuds vi på stepp och sång, stumfilm och skratt, kärlek och så förstås REGN! Välkommen med och se denna charmiga klassiker.

Bussen hämtar i Halmstad kl 10.30 (Arenan, vid minst 8 påstigande), Båstad kl 11.10, Förslöv kl 11.25 och Ängelholm (Lidl) kl 11.45. Vi kör till Kristianstad och börjar med en god måltid på Kristianstads restaurang som består av fläskfilé med god sås, grönsaker och potatis. Alkoholfri måltidsdryck samt kaffe & liten kaka ingår också. Från restaurangen kör vi till den anrika och vackra teatern där föreställningen börjar kl 15.00. Vi ser fram emot en härlig eftermiddag med en fantastisk föreställning!

I priset, 895 kr, ingår:
Bussresa, reseledare, resmoms,
Mat och dryck enligt programmet ovan,
Biljett på parkett

Välkomna!
Resegruppen för
Södra Bjäre SPF,
Båstad Bjäre SPF,
Halmstads Hem & Samhälle

Arrangör: Åsa & Anders Öman, VisioNi