Julmarknad på Huseby!

Måndag 12 november 2018

Tillsammans kommer vi i stämning inför julhelgen, då vi åker upp i Småland till Huseby Bruk och upplever Nordens största julmässa!

Vi börjar i Ängelholm (Lidl) kl 10.20, Förslöv kl 10.40, Båstad kl 10.55 och Halmstad (Arenan) kl 11.15. Vi kör mot Ljungby, där vi ska äta en god lunch på anrika Gästis. Sallad, hembakt bröd, smör, bordsvatten, varmrätt, kaffe och liten kaka ingår. Mätta och belåtna åker vi vidare och kommer så småningom till Huseby Bruk. Här ställer ungefär 170 utställare ut i olika lokaler på området. Många av landets bästa hantverkare och finaste gårdsbutiker finns representerade. Känn doften av hemstöpta ljus och ene-slöjd och njut av tomtar i alla former. Ladda för julbordet med delikatesser som brännvinsost, gammaldags rökt storkyckling, goda korvar, fin marsipan, vilt, heminlagd sill, struts och kanske en flaska av slottets egen glögg.
Dessutom är hela bruket smyckat med smålampor och 1000 marschaller. Bara det är en upplevelse – särskilt då det börjar skymma.
Fulla av julstämning och kanske med någon liten god julklapp i bagaget åker vi hemåt. Vi räknar med att vara åter i Halmstad kl 19.30 och därefter övriga orter.

Pris: 585 kr
I priset ingår:
Bussresa, reseledare, resmoms,
Lunch på Gästis enligt program
Inträde på Julmässan

Välkomna!
Resegruppen för
Södra Bjäre SPF,
Båstad Bjäre SPF,
Halmstads Hem & Samhälle

Arrangör: Åsa & Anders Öman, VisioNi