alpluft · avkoppling · almdudler · alptoppar · after ski · alla glada

Österrike

7 dagars skidåkning med fint boende och lyxig mat!

15-23 februari 2019

Skidåkning i Österrike är en klassiker. Härliga dagar bland vänner med fantastisk skidåkning, snö och otroliga vyer över alperna.
Runt Schladming bildar fyra berg ett sammanhängande skidområde, så utbudet av backar är bra :). Vi är glada att återvända till Hotel Bärenwirt och ser fram emot att njuta av deras fina rum, avkopplande bastulandskap och exklusiva mat. Välkommen med!

Dag 1, fredag 15/2
Vid lunchtid (exakt tid och påstigningsplatser meddelas senare) lämnar vi Sverige och kör till färjan i Gedser. Överfarten till Rostock tar knappt två timmar så det finns tid att äta kvällsmat ombord i cafeterian, på restaurangen eller med egen matsäck. Under natten kör vi söderut och tar de pauser som behövs.

Dag 2, lördag 16/2
På morgonen är vi framme! Vi äter en god frukost och byter om på vårt fina Landhotel Bärenwirt som ligger i byn Aich, strax utanför Schladming. Se gärna www.baerenwirt.com.
Efter frukosten åker vi skidbuss till närmsta backen (med tanke på kör och vilotids-regler). Det finns möjlighet att hyra utrustning för dem som vill.
Vid skiddagens slut åker alla som vill i vår buss tillbaka till hotellet och checkar in ordentligt. På kvällen serveras vi god mat och kanske vill du känna på atmosfären i hotellets gemytliga, flera hundra år gamla Stube.

Dag 3, söndag 17/2 till dag 7, torsdag 21/2
Härliga dagar fulla av naturupplevelser!
Efter frukost kör vi med vår buss till ett väl valt område och vid skiddagens slut åker vi tillbaka igen… Utöver vår buss går det lokala skidbussar, som stannar direkt utanför hotellet, mellan 8.10 och 17.40.
På kvällarna äter vi tillsammans på hotellet. Sällan är maten så god som efter en dag i backen!
På hotellet finns bl a lekrum på 60 kvm, pingisbord, rum med pjäxvärmare, skidförvaringsrum, längdskidor att låna, bastulandskap med biosauna, relaxrum, ångbad ”björndröm” och zon med infraröd oas. Till extra kostnad finns det möjlighet att boka massage. Bastuhanddukar tillhandahålls.

Dag 8, fredag 22/2
Efter frukost checkar vi ut och kör med vår buss till backen. Med tanke på kör och vilotids-regler blir det skidbuss tillbaka. På hotellet, efter dagens åkning, byter vi om/duschar och äter sista middagen innan vi börjar resan norrut.

Dag 9, lördag 23/2
Vi gör de stopp som krävs under färden och kommer tillbaka till Sverige tidig eftermiddag. (Egen frukost på färjan mellan Rostock och Gedser.)

Priser:
7990 kr per vuxen i dubbelrum
6790 kr för ungdomar 12-15 år i föräldrars rum (3e och 4e sängen)
5990 kr för barn 4-11 år i föräldrars rum (3e och 4e sängen)
2250 kr för barn 0-3 år, i föräldrars rum (3e och 4e sängen)

I priset ingår:
Bussresa (vår buss är en Setra årsmodell 2018, med några sittplatser utplockade, vilket ger bättre sittkomfort än ”standard”)
reseledare, resmoms, vägskatter, bro- och färjeavgifter
6 övernattningar i dubbelrum med frukost och middag (4-5-rätters menyer med val på soppa, huvudrätt och dessert, exkl dryck)
1 extra frukost (dag 2, då vi kommer fram till Bärenwirt)
1 extra middag (dag 8, innan hemfärden startar)
Orttaxe (lokalskatt som betalas per natt)

Anmälningsavgiften, 500 kr per person, betalas i samband med anmälan, resten betalas senast den 7 januari 2019. Betalning görs till VisioNis bg 5590-5079.

Vi reserverar oss för valutaförändringar.

Välkommen med!
Albert, Anna, Åsa och Anders Öman, VisioNi

”VisioNi – Det är skillnad på billigt och prisvärt”