Eriksberg – det vilda & vackra!

Torsdag 14 juni 2018

Nu ska vi hitta på något lite ovanligt – vi ska till Nordens största Safaripark och åka på guidad safari-tur! Naturområdet är unikt med röda näckrosor och vilda djur som strövar fritt tillsammans i det över 900 hektar stora hägnet. Här finns ca 1500 djur; dovvilt, kronvilt, davidshjort, mufflon, vildsvin och visenter. Dessutom är fågellivet rikt och om vi har tur får vi se havsörnen vid Utsikten eller Färsksjön.
På gården finns byggnader från fem århundraden och vi kommer att se utställningar och äta middag i restaurang Vinsenten, som har utsetts till Blekinges bästa av White Guide tre år i rad. Välkommen med på denna upplevelserika eftermiddag/kväll!

Vi åker från Snöstorps kyrka kl 13.20, eftersom djuren är aktiva i skymningen. På vägen till Blekinge stannar vi och dricker eftermiddagskaffe med kaka från bussen. Väl framme på Eriksberg ska vi börja med att titta på deras utställningar, innan vi tar plats i restaurangen. Varmrätt, alkoholfri måltidsdryck samt kaffe och kaka ingår. Efter kvällsmaten äntrar vi bussen och beger oss ut i Safariparken. Här får vi möta det vilda livet på djurens villkor. Vi får höra vår kunniga Safariguide berätta och vi får se djur och natur. En upplevelse!
Efter safariturens slut beger vi oss hemåt och vi räknar med att vara åter vid Snöstorps kyrka mitt i sommarnatten – omkring midnatt.

Pris: 795 kr
I priset ingår:
Bussresa, reseledare, resmoms, kaffe med kaka från bussen, entré till Safariparken, safaritur med lokal guide, varmrätt på buffé, måltidsdryck, kaffe, kaka.

Välkomna!
Ann-Margret & Lars Göran
SPF Seniorerna Snöstorp

Arrangör:
Åsa & Anders Öman, VisioNi