Berlin med Tropical Island

Söndag 28 okt – onsdag 31 okt 2018

I Berlin finns allt, från shopping och caféer till konstmuseer och spännande historia. Det är en världsmetropol som ligger nära. Dessutom finns möjlighet att få en dag i tropisk värme! Välkommen med på fyra härliga dagar.

Dag 1, söndag 28 okt Vi lämnar Lärkeröd kl 6.30, Munka Ljungby kl 6.45, Ängelholm kl 7.00. Via Öresundsbron kommer vi till färjan i Gedser som tar oss till Rostock. Överfarten tar knappt två timmar och sedan är det bara 23 mil kvar till Tysklands huvudstad. Vi checkar in på klassiska, 4-stjärniga Hotel Berlin, som ligger centralt.

Dag 2, måndag 29 okt Efter en riktigt härlig hotellfrukost är det dags för stadsrundtur. Berlin är en stor stad, även till ytan, så det är perfekt att få en överblick och se sevärdheterna från bussen. För resten av dagen finns oändliga möjligheter. Om du vill planera, så titta gärna på www.visitberlin.de, annars får du tips under stadsrundturen om allt från shopping till museer. Ställen att äta och dricka på finns överallt!

Dag 3, tisdag 30 okt Idag har du chansen att komma till Tropical Island, som ligger utanför Berlin. Det är Europas största tropiska inomhusvärld/äventyrsbad med pooler, vattenrutchbanor, laguner, sandstrand, regnskog, restauranger… Ytan motsvarar åtta fotbollsplaner. Måste upplevas. Pris för resa dit och inträde: 490 kr vuxna, 390 kr barn. Anmäl dej då du bokar resan.

Dag 4, onsdag 31 okt
Vid 11-tiden har vi checkat ut och lämnar Berlin. Via nordtyska låglandet kommer vi till Rostock där det blir ett stopp för inköp innan vi tar färjan till Danmark. Vi räknar med att vara åter i Ängelholm ca kl 21, efter fyra roliga dagar!

Pris: 3 395 kr per person (del i dubbelrum eller familjerum superior för upp till fyra personer, barn eller vuxna) För barn under 6 år finns möjlighet till barnrabatt.

I priset ingår: Bussresa, reseledare, bro- och färje-avgifter, dansk och tysk vägskatt, resmoms, boende 3 övernattningar i del dubbelrum eller familjerum med frukost, stadsrundtur i Berlin.

Om du vill ha enkelrum tillkommer 1070 kr.

Anmälan till Åsa & Anders, VisioNi på 0431-412341 eller info@visioni.se .

Priser och program kan justeras vid händelser utanför vår kontroll, t ex valutaförändringar.

Varmt välkomna!
Albert, Anna, Åsa & Anders Öman, VisioNi