alpluft · avkoppling · almdudler · alptoppar · after ski · alla glada

Österrike

7 dagars skidåkning och fint boende med lyxig mat!

16-24 februari 2018

Skidåkning i Österrike är en klassiker. Härliga dagar bland vänner med fantastisk skidåkning, snö och otroliga vyer över alperna.
Runt Schladming bildar fyra berg ett skidområde, så utbudet av backar är bra:). Vi är glada att återvända till Hotel Bärenwirt och ser fram emot att njuta av deras fina rum, avkopplande bastulandskap och exklusiva mat. Välkommen med!

Dag 1, fredag 16/2
Vid lunchtid (exakt tid och påstigningsplatser meddelas senare) lämnar vi Sverige och kör till färjan i Gedser. Överfarten till Rostock tar ungefär 2 timmar så det finns tid att äta kvällsmat ombord i cafeterian, på restaurangen eller med egen matsäck. Under natten kör vi söderut och tar de pauser som behövs.

Dag 2, lördag 17/2
På morgonen är vi framme! Vi äter en god frukost och byter om på vårt fina Landhotel Bärenwirt som ligger i byn Aich, strax utanför Schladming. Se gärna www.baerenwirt.com.
Efter frukosten åker vi skidbuss till närmsta backen (med tanke på kör och vilotids-regler). Det finns möjlighet att hyra utrustning för dem som vill.
Vid skiddagens slut åker vi i vår buss tillbaka till hotellet och checkar in ordentligt. På kvällen serveras vi god mat och kanske vill du känna på atmosfären i hotellets gemytliga, flera hundra år gamla Stube.

Dag 3, söndag 18/2 till dag 7, torsdag 22/2
Härliga dagar fulla av naturupplevelser!
Efter frukost åker alla som vill med vår buss till ett väl valt område och vid skiddagens slut åker vi tillbaka igen… Utöver vår buss går det lokala skidbussar, som stannar direkt utanför hotellet, mellan 8.10 och 17.40.
På kvällarna äter vi tillsammans på hotellet. Sällan är maten så god som efter en dag i backen!
På hotellet finns bl a lekrum på 60 kvm, pingisbord, rum med pjäxvärmare, skidförvaringsrum, längdskidor att låna, bastulandskap med biosauna, relaxrum, ångbad ”björndröm” och zon med infraröd oas. Till extra kostnad finns det möjlighet att boka massage. Bastuhanddukar tillhandahålls.

Dag 8, fredag 23/2
Efter frukost checkar vi ut och kör med vår buss till backen. Med tanke på kör och vilotids-regler blir det skidbuss tillbaka. På hotellet, efter dagens åkning, byter vi om/duschar och äter sista middagen innan vi börjar resan norrut.

Dag 9, lördag 24/2
Vi gör de stopp som krävs under färden och kommer tillbaka till Sverige tidig eftermiddag. (Frukost blir på färjan mellan Rostock och Gedser.)

Priser:
7750 kr per vuxen i dubbelrum
6250 kr för ungdomar 12-15 år i föräldrars rum (3e och 4e sängen)
5450 kr för barn 4-11 år i föräldrars rum (3e och 4e sängen)
2150 kr för barn 0-3 år, i föräldrars rum (3e och 4e sängen)

I priset ingår:
Bussresa, reseledare, resmoms, vägskatter, bro- och färjeavgifter,
6 övernattningar i dubbelrum med frukost och middag (4-5-rätters menyer med fyra val, exkl dryck)
1 extra frukost (dag 2, då vi kommer fram till Bärenwirt)
1 extra middag (dag 8, innan hemfärden startar)

Anmälningsavgiften, 500 kr per person, betalas i samband med anmälan, resten betalas senast den 8 januari 2018. Betalning görs till VisioNis bg 5590-5079.
Vi reserverar oss för valutaförändringar.

Välkommen med!
Albert, Anna, Åsa och Anders Öman, VisioNi

”VisioNi – Det är skillnad på billigt och prisvärt”